Tønder - vi bygger bro


Tønder - vi bygger bro

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat Tønder. 

Læserbrev: Tønder Kommune er på jagt efter et godt slogan, som skal identificere Tønder, og som alle kan nikke genkendende til. Også ud over bygrænsen. I øjeblikket får vi stor omtale i hele landet grundet det vedblivende, administrative rod i Teknik & Miljø, herunder samarbejdet med deres ekspert og husleverandør COWI. Det kunne derfor være fristende at udnytte momentum og vælge et slogan som: "Tønder, vi bygger bro".

På den anden side er det jo ikke særligt flatterende, og i morgen er baggrunden jo nok glemt. Anderledes ser det ud med det ledelsesmæssige kaos, der fortsat pågår i Teknik & Miljø, hvor også denne sag hører hjemme. Her er de ledelsesmæssige udfordringer et permanent fænomen og i stedet for at løse problemet, leder de efter en medarbejder nedad i rækkerne, der skal melde ud til offentligheden.

Måske skulle man med henvisning til de konstante, ledelsesmæssige udfordringer i afdelingen Teknik & Miljø vælge et mere passende og langtidsholdbart slogan: " Tønder - kommunen, hvor aben altid sendes videre ...".

Tønder - vi bygger bro

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce