Tønder Kommune helt på afveje


Tønder Kommune helt på afveje

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat Tønder. 

Læserbrev: Starten af en valgperiode er åbenbart tidspunktet, hvor Tønders kommunalpolitikere igen tør sætte skolelukninger på dagsordenen. Heriblandt er Agerskov Skole på bordet. Det er dog en ubegribelig prioritering, at man overhovedet bringer dette i spil.

Vi har en folkeskole i Agerskov, som tilvælges af områdets børn og forældre, men alligevel er der på kort tid (blandt andet ved hjælp af JV samt formanden for Børn- og Skoleudvalget) skabt en historie om at eleverne dropper den lokale folkeskole.

Fakta er, at 75-85 procent af børnene fra Agerskov Børnehus siden 2014 har valgt Agerskov Skole. Dette til trods for at der ligger to friskoler i området, der er gode til at reklamere for sig selv.

Agerskov Skole har et højt niveau og en virkelig god indskoling, hvor der er implementeret niveaudelt undervisning for eleverne fra 0.-2. klasse. En indskoling, hvor alle kender hinanden og lærer og leger på tværs af årgange og hvor undervisningen tilpasses til elevernes faglige niveau.

Jeg taler på mange forældres vegne, når jeg udtrykker stor tilfredshed med skolen og udtrykker målløshed overfor kommunens overvejelser.

Vores borgmester kalder opførslen af Agerskovs ny dagligvarebutik for en succeshistorie og kommunen har investeret i en ny tunnel under hovedvejen ved svømmehallen. Der udtrykkes glæde over at byens børn nu kan færdes sikkert mellem skole og byens fritidsaktiviteter. Er man fra kommunens side virkelig parat til at udvikle med den ene hånd, og afvikle med den anden?

Hvis succeshistorien i Agerskov skal fortsætte, ville det være en katastrofe at lukke skolen. En ny skoleleder står klar efter sommerferien. Jeg ved, at hun vil arbejde hårdt for at Agerskov Skole også fremadrettet udvikler sig positivt. Lad os byde hende velkommen.

Tønder Kommune helt på afveje

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce