Tønder: Kig på Ringkøbing


Tønder: Kig på Ringkøbing

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat Tønder. 

Læserbrev: Selvfølgelig kan det lade sig at gøre at vende udviklingen i Tønder Kommune, så flere flytter hertil. Kig på Ringkøbing-Skjern. Det er lige som os en landdistriktskommune, hvor halvdelen af befolkningen bor i landdistrikter. Men det er lykkedes at trodse de negative konsekvenser. I stedet har de skabt en kommune med vækst, stærk borgerinddragelse og en tiltrækningskraft for nye borgere. Kommunen omtales derfor som "Vækst Jylland".

Udviklingen er lykkedes gennem nytænkning og nærdemokrati, hvor ildsjælene og idéerne bliver sat fri og understøttet af det store fællesskab. Tiltrækningskraft og nærdemokrati er nemlig hinandens forudsætninger.

Tønder Kommune har også et enormt potentiale for at tiltrække flere. Vi ligger bedre placeret, men det kræver en målrettet strategi for at lykkes.

De unge skal med stolthed fortælle om, hvor de kommer fra, når de rejser videre. De skal kunne fortælle om en kommune med stærkt sammenhold, en fantastisk natur, et stærkt foreningsliv, gode institutioner og gode jobs. En kommune præget af ordentlighed, tillid, og borgerinddragelse. Turister skal fortælle samme historie.

Derfor vil Borgerlisten flytte midler til borgerforeninger og lokalråd, så idéer hurtigere kan omsættes. Derfor vil vi øge skolernes ressourcer og frihed til at udvikle sig. Og derfor vil borgerlisten satse på at styrke turismen til fordel for erhverv, handel og håndværk.

Det skete i Ringkøbing - det kan også ske i Tønder. Lad os komme i gang.

Tønder: Kig på Ringkøbing

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce