Teknisk forvaltning


Teknisk forvaltning

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat Tønder. 

Læserbrev: I JydskeVestkysten den 23. november kan man på forsiden af Tøndersektionen læse "Tilbud: Peg på Tønders problemsager".

Der mangler helhed i opgaveløsningen, det virker som om forvaltningen har skyklapper på og ikke har tænkt på sammenhængen med omgivelserne eller vurderer virkningerne af det, der iværksættes. Det virker som om, der er en kultur af hovsaløsninger som iværksættes, når man ikke har tænkt sig om.

Det virker som om, rammerne for medarbejderne er så snævre, at de kun skal løse en specifik, snævert beskrevet opgave og se bort fra sammenhængen.

Der ses jævnligt undskyldninger, hvor forvaltningen giver andre skylden. Det er politiets, DSBs, eksterne rådgivere, politikere, kværulantiske borgeres, lodsejeres med fleres skyld. Er det mon hele sandheden?

Grundet JydskeVestkystens tegnbegrænsning på debatindlæg, vil jeg uddybe de illustrerende eksempler fra Tønder i et kommende læserbrev. Læserne kan selv føje erfaringer fra deres lokalområde til.

Krydset Nørremarksvej Nordrelandevej.

Cykelstien langs Strucksalle.

Cykelstien fra baneoverskæringen på Bargumsvej til Ribe Landevej.

Af skade bliver man klog, men sjældent rig.

Så er der problemet med alle de anlægsopgaver, der er vedtaget af kommunalbestyrelsen, men ikke er udført. De bevilgede millioner skubbes videre år for år.

Tilgængelighed virker ikke højt prioriteret.

Teknisk forvaltning

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce