Svar til Mogens Nielsen


Svar til Mogens Nielsen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat Tønder. 

Læserbrev: Min forventning til kommunalpolitisk arbejde er, at medlemmerne på tværs af partier skal løse kommunale opgaver og udfordringer inden for service- og anlægsrammernes muligheder.

Det forstyrres af selvpromoverende og selvforherligende kræfter. Mester Jakel-teater i sin dårligste form!

Løsning af opgaver og udfordringer er et fællespolitisk anliggende i samarbejde med forvaltningen.

Det, der forstyrrer og forsinker ønsket om at arbejde seriøst og ansvarligt, er bekymrende menneskelige egenskaber som beskrevet i mit læserbrev af 6. december.

Konservative opfordrer til, at de menneskelige kompetencer, der fremmer samspil, samarbejde, udvikling, gensidig respekt og forståelse vægtes højt, når vi som kommunalbestyrelsesmedlemmer skal lykkes med at opbygge og bevare en kommune i fremdrift.

Vi fravælger helt bevidst at tale kommunen ned. I stedet ser vi på alle de muligheder, Tønder kommune rummer. Det vil vi være med til at løfte gennem allerede igangsatte initiativer, og gennem nogle af de nye ideer og forslag, der løbende kommer på bordet. Engagement og vedholdenhed kan være med til at skabe fornyelse og fremskridt.

Bevidste og vedvarende benspænd i den politiske- og administrative proces skaber forsinkelser og stagnation! Det er hverken flot, modigt, innovativt eller klogt - derimod ualmindeligt naivt og torskedumt!

Fælles fodslag handler om samarbejde, at tage del i ansvaret og byde ind med nye ideer og konkrete tiltag.

Det handler ikke om konstant kritik af kolleger, igangværende projekter og nye initiativer. Kommunens beståen og udvikling er et tværpolitisk anliggende.

Se transmissionerne fra kommunalbestyrelsesmøderne, og få et godt indblik i, hvad der sker.

Svar til Mogens Nielsen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce