Sund fornuft og god moral


Sund fornuft og god moral

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat Tønder. 

Læserbrev: Det konservative byrådsmedlem Anette Abildgaard Larsen havde torsdag den 6. december et temmelig kryptisk læserbrev i JydskeVestkysten under overskriften "Sund fornuft og god moral".

Hun skriver om disruption og skriver blandt andet: "Nogen taler og skriver med flere tunger, og forsøger at disrupte alt og alle. Aktion Disruption i Tønder kommune er slået grueligt fejl. Kræfter tilsidesætter værdier som redelighed, respekt, troværdighed, tillid, samarbejde og troskab- også når vi taler om ledelse, selvledelse og ansvar. Skal egocentriske, behovstyrende, selvpromoverende og narcissistiske egenskaber have plads i forreste række? Skal de som konspirerer, og ikke tror sig afsløret, have magten? Eller er det sund fornuft og god moral, der vinder kapløbet? Er det svært at blive en del af fællesskabet?".

Hvem er det, hun er ude med riven efter? Ledelsen i Tønder kommune? Eller kritikerne af kommunens ledelse? Tja, ser man på kommentarerne på jv.dk så er hun der ikke mindre kryptisk, direkte adspurgt svarer hun: "For nogle er det her læserbrev krypteret - forståelse afhænger af den der læser".

Så når Anette i sit læserbrev skriver, at de konservative opfordrer til fælles fodslag, så må det være på sin plads at bede hende oplyse, hvad det er de konservative vil være fælles om og med hvem? Ikke krypteret svar udbedes.

Sund fornuft og god moral

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce