Sund fornuft og god moral


Sund fornuft og god moral

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat Tønder. 

Læserbrev: Disruption i kommunalbestyrelsen og forvaltningen.

Efter et års arbejde i kommunalbestyrelsen, er det stadig lige "spændende," især de tilbagevendende forsøg på "disruption". (Disruption = det tidligere "nye sort," som for længst er gledet ud i mørket).

Nogle taler og skriver med flere tunger, og forsøger at disrupte alt og alle. Aktion Disruption i Tønder Kommune er slået grueligt fejl.

Kræfter tilsidesætter værdier som redelighed, respekt, troværdighed, tillid, samarbejde og troskab - også når vi taler om ledelse, selvledelse og ansvar.

Luskeri, manipulation og uredelighed er ikke egenskaber, der fremmer samfundets vækst og udvikling - heller ikke inden for bosætning.

Rygterne render som en løbeild i kommunalbestyrelser og forvaltninger - hurtigere end over broerne til private virksomheders direktørgange.

Hovmod står for fald - Kan ikke vente til tæppefald, det bliver så godt.

Hvilket menneskesyn bestemmer vores måde at tilgå udfordringer og opgaver på?

Skal egocentriske, behovsstyrede, selvpromoverende og narcissistiske egenskaber have plads i forreste række? Skal de som konspirerer, og ikke tror sig afsløret, have magten? Eller er det sund fornuft og god moral, der vinder kapløbet?

Mulighed for indflydelse har vi, når vi viser vilje og evne til at bidrage til den demokratiske proces.

Det fordrer naturligvis en positiv indstilling, veludviklede sociale kompetencer, gode og præcise formuleringer, gode samarbejdsevner, vilje til at tage ansvar og et realistisk selvbillede. Er disse kompetencer svage, er det svært at blive en del af fællesskabet.

Konservative opfordrer til fælles fodslag.

Vi skal anstrenge os for at opbygge et bedre, mere inspirerende og resultatgivende samarbejde og samspil mellem borgere, politikere og forvaltning.

Sund fornuft og god moral

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce