Stregerne på kortet


Stregerne på kortet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat Tønder. 

Læserbrev: Når Energinet på tirsdag i Bredebro gennemfører et informationsmøde om den nye El-motorvej, som skal laves ned gennem Jylland og her i det vestlige Sønderjylland, gælder det for landmænd om at møde op.

For el-motorvejen vil gribe ind i mange landmænds tilværelse.

Lige nu diskuteres, om ledningerne skal hænge på kæmpemaster i luften eller graves ned. For mig er det et spørgsmål om pest eller kolera.

Jeg har stor respekt for strømmen, og jeg hører beretninger om mange kvægbrugere, som har problemer med jordstrøm. At få el-motorvejen tæt på sin ejendom vil derfor under alle omstændigheder være et alvorligt indgreb.

Generelt har myndighederne alt for let ved at tegne streger på et kort.

Her ude vestpå er der plads nok, er holdningen, og så må vi mennesker vige.

Det med at tegne streger på kortet ved skriveborde langt fra virkeligheden, har vi taget op i Landbosyds bestyrelse, og alt tyder på, at motorveje, gas - og elledninger og andre store projekter kommer til at påvirke vores liv meget mere i fremtiden. Over en nat kan fremtidsudsigterne ændres markant.

Det handler også om erstatning, så de berørte kan komme videre. I denne uge er der kommet en ny landsaftale for el- og fiberanlæg mellem landbruget og Dansk Energi og Energinet. Det er helt fint, men hvad med alle de forhold, som aftalen ikke beskriver?

Vi er blevet stillet over for store udfordringer. Så mød op på tirsdag.

Stregerne på kortet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce