Slogan igen igen


Slogan igen igen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat Tønder. 

Læserbrev: Nu hvor Tønder (Rig på tur) Kommunalbestyrelse snart er i begreb med at godkende - og Gud bedre det betale - for et af danmarkshistoriens tåbeligste slogans, kan man kun beklage endnu engang, at sloganhalløjet ikke blev lagt ud til borgerne. Men okay, borgerinddragelse selv på dette indlysende plan hører åbenbart ikke til denne elitære forsamlings spidskompetencer.

Som flere så rigtigt har bemærket, skal et slogan jo sidde lige i øjet, være præcist, tydeligt og jo da ikke gøres til genstand for fortolkning og associationer.

Heldigvis er der gået lokal folkesport i at finde på bedre forslag, hvilket selvsagt ikke har været voldsomt svært.

Tillad mig her på falderebet at offentliggøre, hvad jeg i mit lønkammer er nået frem til. I et øjebliks ubesindighed forelskede jeg mig i "Tønder bygger bro", men kom så i tanke om, at den slags smadrer vi jo.

Efter en langvarig proces mener jeg at kunne fremkomme med et forslag, der burde kunne vinde gehør, nemlig: "Tønder - vi kan gøre det bedre!" I al beskedenhed synes jeg det er superanvendeligt, da man alt efter hvor man lægger trykket, kan bruge det både med ja- og nejhatten på. Og da riget og også Tønder (Rig på tur) Kommune fattes penge, kunne jeg ikke drømme om honorarer i kvartmillionklassen, men ville stille mig tilfreds med en hotdog og en Cocio.

I øvrigt vil jeg anbefale kommunalbestyrelsen at kontakte Tønder (Rig på tur) Festival med henblik på en slags sloganmæssig synergieffekt - Tønder (Rig på tur) Festival kunne eventuelt reklamere med "Tønder Festival - run på rig!". Der var rig så igen, desværre må vi så her undvære tur, men vi kan jo som bekendt ikke få alt.

Slogan igen igen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce