Skolelukninger i spil - nej tak!


Skolelukninger i spil - nej tak!

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat Tønder. 

Som forældre til et barn i Møgeltønder Skole, er jeg meget forundret over at politikerne i Tønder Kommune ikke for længst har fejet skolelukningerne af bordet.

Min søn har i netop dette skoleår fået den bedst tænkelige start på et langt skoleliv, ligesom alle hans klassekammerater.

Samarbejdet mellem Møgeltønder Børnehus og Møgeltønder Skole er exceptionelt. Et samarbejde, som har gjort at overleveringen fra børnehaven til skolen har fungeret 100 procent.

Vi har glade og trygge børn i Møgeltønder, som trives i de bedste rammer, hvor nærhed og faglighed er i højsædet.

Vi har en fantastisk skole, et godt lærerteam og ikke mindst et sammenhold som gør sig gældende i hele byen. Dette skal der ikke ændres på, ikke nu, og heller ikke i fremtiden.

Erfaringer viser, at skolelukninger sjældent fører noget positivt med sig (ud over besparelser).

En skolelukning vil med stor sandsynlighed på sigt være med til at afvikle vores idrætsforening, købmanden og alle de andre positive tiltag i byen. Folk vil fraflytte, og vi vil ikke længere opleve det sammenhold og den frivillige ånd, som eksisterer i byen.

Ovenstående strider så meget imod Tønder Kommunes værdier omkring "Landdistriktsudvikling og øget bosætning".

I Møgeltønder er vi tilhængere og fortalere for udvikling og ikke afvikling.

Jeg ved, at forvaltningen har bragt flere elementer i spil i forbindelse med den besparelse, der skal findes på børn- og skoleområdet.

Jeg har stor tiltro til vores politiske system, og har en klar forventning om, at man i Tønder Kommune ikke vil ud i yderligere skolelukninger, men i stedet vil prioritere "den gode skolegang" - også for de sidste små skoler, der er tilbage.

Skolelukninger i spil - nej tak!

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce