Sæt kræfterne fri


Sæt kræfterne fri

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat Tønder. 

Læserbrev: I Borgerlisten vil vi slippe kræfterne fri. Det kræver tillid til borgerne. Vi ønsker at lokalråd og borgerforeninger under ansvar får en startkapital at arbejde med. Hermed frisættes kræfterne, som ildsjælene yderligere kan forøge gennem fundraising.

Vi skal turde udvise mere tillid og frihed til skolerne. Der er alt for meget kontrol og forvaltningsstyring. At sætte en ny kurs, kræver en anderledes udvalgsstruktur i byrådet og en anderledes prioritering og "tankegang" i forvaltningen. Vi skal i langt højere grad tilgodese borgernes og foreningernes egne kræfter og virkelyst, samtidig med vi på dygtig vis leverer den borgerservice, forvaltningsloven tilsiger.

Vi skal være mere ambitiøse, mere offensive, mere borgerinddragende, mere decentrale. Afbureaukratisering og tillid vil frigøre ressourcer og midler, energi og virkelyst.

For at sætte en ny kurs, skal vi tænke anderledes modigt i byrådet og forvaltningen. Vi skal væk fra at tænke i modsætninger. "Toftlund mod Tønder", "land mod by", "mindretal mod flertal", "turisme mod udvikling, "friskoler mod folkeskoler", "økologisk mod konventionel landbrug"og så videre. Vi skal have ændret fokus, så vi bruger energien på i fællesskab at gøre kagen større, fremfor blot at administrere en stadigt mindre. Vi skal kunne glæde os over fremgang, uanset hvor i kommunen det sker. Vi skal være villige til at lade nogen gå hurtigere frem end andre i tillid til, at vi får alle med.

Stem på Borgerlisten. Stem personligt på liste L.

Sæt kræfterne fri

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce