"Rig på natur" fremfor "Rig på tur"


"Rig på natur" fremfor "Rig på tur"

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat Tønder. 

Læserbrev: Ifølge læserbrevene i JydskeVestkysten har sloganet "Rig på tur" skabt stor usikkerhed om, hvad sloganet betyder og dermed spild af 250.000 kroner.

Meget tyder på en fremtid, hvor vi bliver hovedansvarlige for vores helbred i stedet for patientbehandling, og hvor vi forskyder fokus fra behandling til forebyggelse.

David Gessner, forfatter og professor på University of North Carolina Wilmington siger i "Natur & Miljø" 2016: "Det er forbløffende, hvad forskningen kan fortælle os om, hvad naturen gør ved vores hjerner. Den gennemgående konklusion er, at naturen har en sund effekt på os, både fysiologisk og psykologisk".

For mig at se bør sloganet ændres til "Rig på natur", fordi naturen helbreder, forebygger og gør mennesker gladere. "Det er meget veldokumenteret, at natur især har en meget stor effekt på stress, angst og depression" siger psykoterapeut og cand. mag. i psykologi Lone Holm Feddersen. Og professor David Gessner udpeger naturen som modgift til det moderne liv, og som kan udrette mirakler i vores hjerner.

Derfor er 250.000 kroner på sin plads til et slogan, som peger på, at Tønder kommune har naturrigdomme, som helbreder, forebygger og gør mennesker gladere.

Jeg har været til idehøring hos konsulentfirmaet Aros, der har udarbejdet forslaget til Tønder kommunes slogan. Og det er ikk' så ring' endda, men det er vigtigt at få fokus på ture i naturen til forebyggelse af vores helbred.

"Rig på natur" - står for reklamen af Tønder kommune som natur. Og det er den perfekte tur, som Tønder kommune kan tilbyde, og derfor skal vi ikke undervurdere den betydning, som 250.000 reklamekroner har.

"Rig på natur" fremfor "Rig på tur"

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce