Rent vand, ren linjer


Rent vand, ren linjer

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat Tønder. 

Læserbrev: Ifølge JydskeVestkysten 13. december vil Tønder Kommunes (= Cowis) planlagte lukning af krydset Kongevej/Skibbroen medføre overbelastning af de parkeringspladser, som "Lægerne ved Skibbroen" nu råder over for deres patienter og personale. Disse pladser er ifølge læge Søren Lassen en betingelse for klinikkens eksistens.

Kommunen (eller er det Cowi?) ønsker tilsyneladende at bruge dem for derved at kompensere for tabet af de nuværende overfor, hvor den planlagte middelstore vandpyt, der for øjeblikket går under navnet Tønder Havn, som er en del af "Byrums- og klimatilpasningsplan for Tønder Bymidte" og skal være endemål for samme midtbys venetianske gadekanaler, skal ligge.

Er det kommunens erhvervspolitik?

Tønder Kommune har opmuntret borgergrupper til at fremkomme med forslag til ovennævnte plan.

Det gælder også den gruppe, der beskæftiger sig med Mølledammen, men uden at man har gjort klart opmærksom på, at der bør foretages en oprensning af det giftige tungt-metal slam i dammen, før nogen som helst renovering af området kan iværksættes. Hvis man ikke foretager denne oprensning nu, kan man risikere at skulle renovere to gange. Og så er beløbet på 26 millioner alene for oprensningen, der tidligere har været nævnt, ikke nok.

Hvad vil kommunen gøre?

Er kommunalbestyrelsen i stand til at tænke uafhængigt af Cowis vidtløftige planer?

Rent vand, ren linjer

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce