Passiv ledelse baner vejen for skandalesager


Passiv ledelse baner vejen for skandalesager

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat Tønder. 

Læserbrev: Det er ledelsens ansvar, ansvaret kan ikke overflyttes til kommunalbestyrelsen.

Kommunaldirektøren har ansvaret for, at den kommunale administration fungerer som en velsmurt, kompetent og borgervenlig administration. Ansvaret har han i forhold til borgmesteren, der er øverste administrative leder i henhold til den kommunale styrelseslov.

Passiv ledelse baner vej for skandalesager og her i Tønder ser vi tydeligt, at den øverste ledelse ikke kan eller vil skære igennem det morads af dårlige sager, som plager teknik og miljø og har gjort det i lang tid. Udadtil forsøger borgmesteren at give det indtryk, at der er talrige succeshistorier for at dæmme op for de mange fiaskoer, som han selv er del af.

For at undgå at tage stilling til en inkompetent teknisk forvaltning, hyrer man så et konsulentfirma, der skal kortlægge det, begge de herrer er ansat til. Og så står de i kø ved håndvasken, for at lade andre tage et ansvar. På den måde undgår man også at komme i konflikt med sin tidligere partiformand.

De dårlige sager i afdelingen er så mange, at de politiske partier nu kan indsende en klageliste over de sager, de ønsker taget op. Det er total mangel på respekt overfor de menige medarbejdere, der hver dag gør en ihærdig indsats.

Den øverste ansvarlige leders (borgmesterens) opgave er at lade sin kommunaldirektør træffe de nødvendige beslutninger, når administrationen ikke fungerer. Det er i ledelsen, problemet skal findes, det behøver man ikke bruge 500.000 kroner til for at nedsætte en "Task Force" undersøgelse, som skal ledes af kommunaldirektøren til at finde ud af, hvor problemet er - og hvad så? (Syltekrukke)

At nedsætte en "Task Force" er passiv ledelse og passiv ledelse baner vejen for skandalesager.

Passiv ledelse baner vejen for skandalesager

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce