Omfattende planer


Omfattende planer

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat Tønder. 

Læserbrev: For nylig har Tønder Kommunalbestyrelse vedtaget: Højer udviklingsplan 2018 - 2023 samt Trafikplan Højer. Det er et par digre værker, den ene på ca. 67 sider og den anden på ca. 37 sider.

Det er selvsagt komprimeret stof, som diverse konsulentfirmaer har haft lang tid til at arbejde med.

Begge planer var samtidig til høring fra den 7. maj til den 22. maj, altså 14 dage. Det kan nævnes, at i de 14 dage var indeholdt en helligdag samt pinseferie. Efter min mening er det helt uforståeligt, at man vil byde borgerne en så kort høringsperiode.

Det eneste kommunalbestyrelsesmedlem, der ikke stemte for planerne i byrådssalen, var Preben Linnet. Preben Linnet har været mangeårigt medlem af udvalget for Teknik og Miljø i den forhenværende Højer Kommune. Således må Preben Linnet formodes at have en vis indsigt i forholdene i Højer, og af den grund ville det være yderst interessant at få at vide, hvorfor Preben Linnet ikke stemte for planerne, der stort set udelukkende drejer sig om Højer.

Hvis Preben Linnet ikke af sig selv meddeler om hans grund til ikke at stemme for de to planer, må det være "gefundenes Fressen" for journalister at finde ud af sagens sammenhæng.

Omfattende planer

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce