Ny prøveflyvning nødvendig


Ny prøveflyvning nødvendig

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat Tønder. 

Læserbrev: Efter den artikel, JydskeVestkysten den 1. juli bragte om eventuelle ikke helt faktuelle eller tillempede informationer til borgerne i forbindelse med prøveflyvningen ved Rimmevej, er det nu meget mere end tidligere nødvendigt, at der på havnen, der hvor de fleste af Tønder Kommunes politikere på ny har et ønske om at etablere end heliport, foretages en prøveflyvning således, at man kan danne sig et indtryk af de støj- og miljømæssige konsekvenser en heliport vil medbringe for området tæt på havnen og resten af Havnebyområdet.

Da jeg på det kommunalt indkaldte "Idé- og forslagsmøde" den 11. juni på Enjoy efterspurgte en prøveflyvning på havnens nordre mole, var både borgmester Henrik Frandsen og fagchef Lars Erik Skydsbjerg ikke afvisende. Derfor var min forundring stor, da jeg et par dage senere i JV kunne læse borgmesteren citeret for at sige, at dette bestemt ikke kunne komme på tale, fordi en prøveflyvning på havnen ville medføre yderligere omkostninger, og så havde kommunen jo også allerede gennemført én prøveflyvning tidligere ved Rimmevej.

Nu forstår jeg bedre taktikken. Først imødekommenhed og derpå afvisning, fordi der måske ikke er et politisk eller forvaltningsmæssigt ønske om at præsentere kommunens borgere, brugere af havnen og sommerhusejerne nært placeret havnen for virkeligheden.

Det er ikke ligefrem fremmende for samarbejdet kommunen og borgerne imellem at sidde tilbage med en sådan opfattelse.

Jeg siger nej til en heliport på Rømø, men opfordrer politikerne til i udviklingen af havnen i stedet at tage udgangspunkt i den nyligt offentliggjorte "Udviklingsplan for Vestkysten - en fælles ambition for turismen frem mod 2025", som Tønders politikere sammen med andre 10 kommuner langs Vestkysten har ladet udarbejde. Her forefindes rigtigt mange gode idéer og forslag til udviklingen af turismen.

Ny prøveflyvning nødvendig

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce