Mester Jakel teater


Mester Jakel teater

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat Tønder. 

Læserbrev: Kære Anette Abildgaard Larsen, tak for hurtigt svar.

Jeg er meget enig med dig i, at det kommunalpolitiske arbejde bør udføres i samarbejde med forvaltningen på tværs af kommunalbestyrelsen. Det tjener vores kommune bedst. Men er det ikke først og fremmest borgmesterens opgave, som kommunens førstemand, at formidle det brede samarbejde?

For mig at se svigtede han allerede den opgave under konstitueringen, hvor et af hans egne partimedlemmer gik efter at være blevet forbigået, mens et andet medlem overvejede at gøre det samme. Også andre følte sig forbigået, ja nogle følte sig sågar fyret.

Når en sag bliver for ubehagelig, som for eksempel heliporten, ja så beslutter økonomiudvalget (hvor borgmesteren er formand) at tage sagen af dagsordenen - hmmm, samarbejde?

Hvis kritikken ikke er andet end benspænd, eller som du skriver: mester Jakel teater i dårligste form, hvorfor tager de ansvarlige politikere så ikke til genmæle?

Er det ikke netop meningen med lokaldemokratiet, at man lytter til alle, både dem der er for og dem der er imod? Bør man ikke anerkende, at selv dem man ikke altid er enige med også kan have ret.

Du skriver i dit første læserbrev, at rygterne render som en løbeild i kommunalbestyrelsen og forvaltninger - hvorfor mon?

Jeg har set transmissioner fra kommunalbestyrelsesmøderne, og de forekommer mig ærlig talt en smule konstruerede, og vi ser nu en tiltagende tendens til at vores folkevalgte kommunikerer til hinanden gennem læserbreve.

Du kalder det for mester Jakel teater, andre kalder for fake news, kært barn har mange navne, det rigtige navn her er: Dårlig ledelse!

Mester Jakel teater

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce