Mangel på borgerinddragelse


Mangel på borgerinddragelse

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat Tønder. 

Læserbrev: Ved mødet for nylig på Højer Efterskole i forbindelse med Tøndermarskinitiativet havde jeg indtryk af, at projektleder Erik Jespersens oplysning om, at man var ved at "kigge" på Havnen og på Vidåfabrikken i Tøndermarsk- regi, ikke fik den store opmærksomhed.

Forståeligt nok, idet der blandt Højers borgere højst sandsynlig ville have været langt større forståelse og interesse for, hvis man havde "kigget" på Højkro og/eller på Højer Sluse.

Dermed ikke sagt, at man ikke skal have Højer Havn med i en eventuel udvikling eller udbygning af Højer og af Tøndermarsken.

Det, der på nuværende er kommet frem om Tøndermarskinitiativets planer om Højer, tyder i overvejende grad på, at det ikke er Højer-borgere, der får lov til at præge udviklingen. Det ses også tydeligt ved, at den borgerdialoggruppe, der skulle sikre, at borgerne blev inddraget i Tøndermarskinitiativet virker total inaktiv og usynlig.

I hvert fald har gruppen indtil nu ikke afholdt et eneste dialogmøde med borgerne. Muligvis er det her, hvor man skal finde grunden til, at Højer Sluse, det unikke klenodie for kommunen og for hele egnen, fuldstændig bliver forbigået, endda i et projekt, der drejer sig om Tøndermarsken. Uforståeligt. Man har endda "østpå" fået øjnene op for Højer Sluses enestående betydning, og slusen er nu underlagt en fredning.

Mangel på borgerinddragelse

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce