Man har et standpunkt...


Man har et standpunkt...

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat Tønder. 

Læserbrev. "Man har et standpunkt, til man har et nyt". Når det drejer sig om vindmøller, må borgerne spørge sig selv, hvad er Tønder Kommunes standpunkt?

Først ville man have flest mulig vindmøller, dernæst meldte man så ud, at der kun var to områder, der kom på tale (Haved og Vindtved), i 2017 vedtog man så, at det kun var Vindtved, der kom på tale. Nu kan vi så læse i forslaget til den nye kommuneplan 2017-2029, at "Tønder Kommune vil forøge energiproduktionen fra vindmøller på land gennem repowering" altså sanering og udskiftning af ældre eksisterende vindmøller, og at man vil "følge op på den strategiske energiplan med et tillæg til Kommuneplan 2017 - 2029 i form af en egentlig temaplan for vindmøller."

Man kunne godt forledes til at tro, at der er en kommunikationsbrist på Tønder rådhus, politikerne siger, at der kun skal arbejdes videre med planerne for Vindtved, forvaltningen vil lave en egentlig temaplan for vindmøller! Hvem udstikker retningen på Tønder rådhus? Kommunalbestyrelsen har to gange nedstemt forslag om kæmpevindmøller, derfor vil jeg foreslå, at vi holder ord og tager dem ud af kommuneplanen eller flytter dem ud på havet, hvor de hører til. Det vil gøre det tydeligt for enhver, at når vi i valgkampens hede siger, at vi vil være borgerinddragende, så mener vi borgerinddragende.

Man har et standpunkt...

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce