Lægan pumpestation


Lægan pumpestation

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat Tønder. 

Læserbrev: I forbindelse med Tøndermarskinitiativet vil man helt omkalfatre Lægan pumpestation. Der planlægges for eksempel toiletter i bygningen og i overetagen en større sal, der kan benyttes til "madpakkerum" og som kan lejes ud til diverse formål (for eksempel julemarked på loftet eller lignende) I stueetagen forventes også en vis drift. Det tolker jeg som cafè, kiosk eller sådan noget. Uden for bygningen tænkes etableret anlæg til forskellige aktiviteter (vandeksperimentarium). Hele ombygningen er planlagt til at koste cirka seks millioner kroner.

Det fatale efter min mening er, at Digelaget har sagt god for en ombygning af Lægan pumpestation. Pumpestationerne, der blev etableret i forbindelse med afvandingen i 1929, er bevaringsværdige, selvfølgelig som pumpestationer og ikke som alt muligt andet. Pumpestationerne har deres egen historie i hele den kulturelle udvikling.

En omdannelse vil være respektløst over for de mennesker, der har gjort det muligt, at vi i det hele taget har en Tøndermarsk.

Efterhånden må man konkludere, at Tøndermarskinitiativet er ved at bevæge sig derhen, hvor man må overveje kommunalpolitiker Preben Linnets forslag om, at man bare skal sige til, hvis man ikke vil have del i de 250 millioner kroner fra Tøndermarskinitiativet.

Lægan pumpestation

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce