Kommunale kerneopgaver?


Kommunale kerneopgaver?

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat Tønder. 

Læserbrev. Kommunale kerneopgaver.

Er det en kommunal kerneopgave at støtte en skrantende turistattraktion? Det mener man åbenbart i Tønder, hvor kommunen de kommende tre år støtter Hjemsted Oldtidspark med årligt 2,6 millioner kroner. Navnet ændres til "Danernes Verden", men hvad skal der ske med parken? Hvad bliver indholdet? Hvad får Tønder Kommune for de 2,6 millioner? Hvad får Skærbæk for pengene?

Kommunalbestyrelsen blev lovet en handlingsplan, der skulle danne grundlag for en kvalificeret vurdering af parkens fremtidsmuligheder tilbage i efteråret 2017 - hvor er den? Hvilket publikum skal parken henvende sig til? Har man forsøgt at få en privat investor på banen?

Spørgsmålene er mange og svarene få, men fakta er, at kommunen de kommende tre år stikker rundt regnet 170 kroner i hånden på hver af parkens cirka 15.000 årligt besøgende. Hvad får skatteyderne for de penge? Oldtidsparken har i hele dens levetid været en akilleshæl, og til trods for mange gode ideer og intentioner er parken aldrig blevet nogen succes. Hvilken forskel er det, man mener, at de 2,6 millioner vil gøre? Ved man ikke det, så vil det være tåbeligt at kaste gode penge efter dårlige.

I en tid, hvor der ellers er kerneopgaver nok at tage fat på med daginstitutioner, skoler, ældrepleje og bosætning med videre, kan pengene sagtens bruges mere fornuftigt. Når politik er en tillidssag ...

Kommunale kerneopgaver?

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce