Kim L. Tygesens misforståelser


Kim L. Tygesens misforståelser

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat Tønder. 

Læserbrev: I sit læserbrev 'hvem har ansvaret' undres Kim Tygesen. Det forstår jeg udmærket han gør, for de synsvinkler han bringer i spil om fællesskab og ansvar, bunder i præmissen, at vi alle er en del af Venstres 'fætter og kusine' fest.

Venstre gik til valg med budskabet "mere af det samme". Borgmesteren brystede sig under valgkampen af den lave arbejdsløshed, til trods for den skyldes, at de arbejdsduelige flytter herfra hurtigere end vi mister arbejdspladser. Borgmesteren spillede ud med lukning af tre skoler få måneder efter valget, og fremhæver en spillefilm og opsætningen af skannere til aflæsning af nummerplader som eksempler på turismenytænkning.

Borgerlisten ønsker en ny kurs, hvor øget bosætning bliver omdrejningspunktet for alle politiske prioriteringer. Det forudsætter et opgør med 'fætter og kusine' kulturen. Det kræver politisk mod og lederskab. Viljen til åben debat. Det er uvant for borgmesteren at blive udfordret. Det må han og Venstre vænne sig til.

Jeg står inde for hvert og et af de spørgsmål, jeg stiller borgmester og forvaltning. De fleste kræver få ressourcer at svare på, forudsat der er styr på tingene og villighed til debat om mål og midler.

Rømø Havns bestyrelse har altid haft borgmesteren, Venstres gruppeformand og Socialdemokraternes formand som medlemmer. Det er Venstre og Socialdemokraterne, der siden 2009 har udstukket havnens offshore satsning, og den 45 millioner kroners store gældssætning som følge heraf.

Det er alene borgmesterens inkompetente håndtering af heliportforløbet, der nu har lagt strategien i ruiner. Med risiko for at havnen, som Hjemsted Oldtidspark, løbende skal tilføres penge. Penge som går fra skoler, turisme og landdistrikter.

Kim L. Tygesens misforståelser

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce