Irene Holk har røde ører


Irene Holk har røde ører

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat Tønder. 

Læserbrev: Jeg har været ved at undersøge forholdet for ældre i Tønder kommune, dags dato er der 14 ældre på venteliste i Tønder kommune.

Hold da fast.

Irene Holk lukkede Tønder kommunes bedste plejehjem i år 2017. Rosenvænget i Skærbæk.

Irene Holk var med til at drive min gamle mor til vanvid, hold fast, det var en svær tid for mig. Min mor og jeg tabte kampen, og jeg mistede min mor.

Irene var også medvirkende til, at vores kære fysisk handicappede mistede deres hjem på Mellemgade. Hold fast, dem mødte man ofte i Storegade, men nu er de placeret på Rosenvæget og der er for langt for dem at komme ned i byen.

Mellemgade er i dag besat af flygtninge, men de er jo også mere velsete i Tønder kommune end vores ældre er.

Status i dag er, Rosenvænget er udnyttet cirka 25 procent, resten står tomt. Tønder kommune er ejer af Rosenvænget. Jeg har selv nogle udlejningsejendomme, hold fast, når de står tomme gør jeg alt, hvad jeg kan for at leje mine lejemål ud, men sådan arbejder man åbenbart ikke i Tønder kommune.

Irene Holk, du er formand for Sundhedsudvalget i Tønder kommune, og hvis du ikke snart får styr på tingene, agter jeg at få indflydelse ved næste kommunalvalg.

Mit mål er, at flygtninge skal hjem og opbygge deres eget land, og de millioner vi bruger på flygtninge i Tønder kommune, skal bruges på ældre og svage.

Vi har også cirka 500 unge menesker i Tønder kommune, som mangler hjælp, så de kan blive integreret i det danske samfund.

Irene Holk har røde ører

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce