Ingen hovsaløsninger på skoleområdet


Ingen hovsaløsninger på skoleområdet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat Tønder. 

Læserbrev: Socialdemokratiet i Tønder vil medvirke til at kvaliteten i folkeskolen løftes.

Vi har et ønske om robuste folkeskoler, hvor der er mulighed for at anvende alsidig pædagogik med udviklingsmuligheder for både svage og stærke elever. Ligeledes ser vi gerne, at det er faguddannet personale, der underviser i de forskellige fag.

Skal kvaliteten løftes, kræver det blandt andet, at der skabes økonomiske rammer for at dette kan finde sted. Vi ser gerne, at strukturen der skal sikre dette, tager udgangspunkt i at folkeskolerne bruger så mange midler på undervisning som muligt. Der er brug for at vi ser på, hvordan vi kan få mest for pengene på en måde, der medvirker til en udvikling af det skoletilbud, der findes.

Derfor er det vanskeligt at komme med et endeligt bud på, hvordan strukturen skal være fremover. Det er vigtigt, at før vi træffer en endelig beslutning får belyst området grundigt. Vi har opfattelsen af, at en mere detaljeret gennemgang af alle udfordringerne på hele børne- og skoleområdet giver et mere solidt grundlag at træffe så vigtig en beslutning på.

Skulle en ændring af strukturen komme på tale, så er det betinget af en bred politisk opbakning på et veloplyst grundlag.

Derfor vil vi frem til minibudgetseminaret se frem til en dialog med andre partier. Så må vi se, om en samlet kommunalbestyrelse måske kan nå en fælles og holdbar løsning gældende for denne kommunalbestyrelsesperiode.

Ingen hovsaløsninger på skoleområdet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce