Illustrerende eksempler på problemsager


Illustrerende eksempler på problemsager

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat Tønder. 

Læserbrev: Krydset Nørremarksvej/Nordrelandevej: Inden man har planlagt afviklingen af trafikken, gives byggetilladelse til et byggemarked med detailsalg, og yderligere detailsalg er etableret og planlagt. Der investeres ikke i detailsalg uden at forvente kunder.

Det kom åbenbart bag på forvaltningen, som måtte finde en hovsaløsning. Nu kan man læse i JydskeVestkysten, at forvaltningschefen giver politiet skylden for, at man ikke kommer videre med løsningen af trafikafviklingen. Cykelstien langs Strucksalle er et andet eksempel. Her havde man blandt andet overset, at der skulle være opkørsler til cykelsti og fortov, når man kom fra Plantagevej, der er områdets mest befærdede vej. Borgerhenvendelser sikrede her en "hovsaløsning", så der kom en opkørsel. Det er ifølge forvaltningen Bane Danmarks skyld, at passagen over skinnerne gennem flere år ikke er færdiggjort. Det havde været forudseende at have aftalerne på plads før anlæggelsen af cykelstien.

Den snævre opgaveformulering og skyklapperne illustreres også af cykelstien fra baneoverskæringen på Bargumsvej til Ribe Landevej. Formålet med at sikre børnenes skolevej fra Tønder Vest til Grundskolen er prisværdig. Opgaven er udført! Med linjeføringen har man dog sikret, at de mange mennesker, der bor mellem Nørremarksvej og Ribe Landevej, i realiteten ikke kan benytte stien.

Stien krydser Leos Alle cirka 100 meter fra Kongevej. Kongevej blev renoveret næsten samtidig med stien. Da det er to snævert definerede projekter er der ingen sammenhæng. Resultatet er, at pengene er brugt, arbejdet er udført og at det er direkte livsfarligt at benytte stien mod vest, når man kommer inde fra byen.

Illustrerende eksempler på problemsager

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce