Ikke ændret et komma i aftaleteksten


Ikke ændret et komma i aftaleteksten

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat Tønder. 

Læserbrev.: Det må have slået klik for borgmester Henrik Frandsen, da han skrev "bekymringsbrevet".

Han må udelukkende have haft fokus på Museum Sønderjyllands vennekreds og dens 1199 medlemmer/stemmer. At han så samtidig kunne stikke en kæp i hjulet på min valgkamp, var sikkert nok bare en kærkommen sidegevinst.

Museum Sønderjylland (MSJ) er en selvejende institution, hvor det er bestyrelsen, der tager beslutningerne, oftest i enighed. Disse beslutninger kan ikke bare overrules, heller ikke selvom man er borgmester i Tønder, heller ikke selvom der er valgkamp.

Hverken borgmester eller Tønder kommune har mandat til at ændre beslutninger vedtaget af MSJ. Den største trussel mod museets to afdelinger i Tønder er borgmesteren, der startede balladen, ved at han lovede museumsvennerne en vare, der allerede lå i museet.

Det eneste han har opnået er en masse ballade og risiko for dalende besøgstal. Dermed har han bragt et af Tønders fyrtårne i fare.

Nu forsøger borgmesteren så at levere varen ved at sige, at der er taget store skridt i Tønders retning, hvilke skridt hr. borgmester? Der er ikke ændret et eneste komma i aftaleteksten. Hvor længe mon museumsvennerne lader sig trække rundt i manegen?

Lad nu MSJ´s medarbejdere og ledelse få ro til at gøre deres arbejde. Så kan borgmesteren måske også begynde at koncentrere sig om de udfordringer, som Tønder kommune har. Der er nok at tage fat på.

Borgerne i Tønder kommune må efterhånden spørge sig selv: Er borgmesteren handlekraftig, eller er han blot en pose varm luft?

Ikke ændret et komma i aftaleteksten

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce