Heliport - ak og ve!


Heliport - ak og ve!

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat Tønder. 

Læserbrev. Heliport - ak og ve!

Man kan blive så gevaldigt træt af og vred på den lokale forvaltning - politikere og embedsværk:

Her indkalder man den 25. oktober 2016 til stort møde i Havneby med det formål af orientere "folket" om planerne for etableringen af en heliport på Rømø. Vi var mange, der mødte op, og der var megen kritik af projektet. Projektmagerne bedyrede, at borgerinddragelsen var umådeligt vigtig - den har vi hørt før, men vi var alligevel mange, der igen hoppede på limpinden. Der var stor spørgelyst - selv stillede jeg et spørgsmål, som især drejede sig om forholdet netop til de naturbeskyttelsesforanstaltninger, som området er omfattet af: Unescos verdensnaturarv, Nationalpark og Natura 2000.

Senere vendte jeg tilbage til netop de tre beskyttelsesinstitutioner i et læserbrev offentliggjort i JydskeVestkysten den 3. november 2016. Mange andre har skrevet læserbreve, gjort indsigelser og protesteret på lignende vis.

Nu med de seneste meldinger om indsigelse fra Slots- og Naturstyrelsen melder sig spørgsmålet: Hvorfor i alverden har man ikke forlods undersøgt, om etableringen af en heliport ville støde mod naturbeskyttelses-begrænsninger. Pinligt! Sikken masse tid, penge og ikke mindst bekymringer og frustrationer man kunne have sparet befolkningen for. Det er en hån mod aktive borgere, at man ikke tager de utallige, velbegrundede indsigelser alvorligt - "borgerinddragelse" bliver et skindemokratisk tomt ord, en narresut, et holdkæftbolche. Man ledes ved det politisk-administrative apparat. Der er massevis af optimisme-fremmende opgaver at tage fat på i Tønder Kommune - brug vores fælles penge konstruktivt og ikke destruktivt!

Heliport - ak og ve!

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce