Heliport: Embedsmændenes neutralitet


Heliport: Embedsmændenes neutralitet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat Tønder. 

LÆSERBREV: Historisk set er vi i Danmark i en unik situation i forhold til vore nabolande. Hos os hænger embedsmændene og politikerne ikke sammen som i Tyskland eller Sverige, hvor embedsmændene er politiske og forlader deres post sammen med politikerne, når disse ikke opnår genvalg.

Den administrative styring i alle vore politiske lag er kendetegnet ved embedsmændenes politiske neutralitet. Dette er kendetegnende for vores samfundsmodel og har gennem generationer været rygraden i vort demokrati og garant for stabilitet.

Derfor er det af afgørende betydning, at denne neutralitet holdes i hævd og på ingen måde kan beklikkes. Den mindste mistanke om misligholdelse af dette skal ryddes af vejen. Ikke mindst for embedsmændenes egen skyld, som på ingen måde i deres hverdag skal leve med denne mistænkeliggørelse.

Når vi i Tønder Kommune må opleve, at embedsværket er under mistanke om misinformation til politikere i heliportsagen, skal denne mistanke ryddes af vejen, og bagmændene m/k drages til ansvar. Og det skal ske hurtigt.

Jeg vil derfor opfordre kommunens ledelse, med borgmesteren i spidsen, at iværksætte en udefrakommende undersøgelse, der kan redegøre for dette forhold. Og det skal ske hurtigt.

At borgmesteren forsøger at "feje sagen ind under gulvtæppet" er en skændsel overfor de embedsfolk, der i dagligdagen loyalt arbejder for at forbedre vore forhold i kommunen. De kan ikke være tjent at skulle leve med denne mistanke.

Endelig må man spørge sig selv, hvorfor borgmester Henrik Frandsen har en interesse i at mørklægge sagen.

Heliport: Embedsmændenes neutralitet

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce