Gl. Skinnevej fra Kongsmark til Lakolk


Gl. Skinnevej fra Kongsmark til Lakolk

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.


Frode Sørensen, Vesterled 19, Sønderborg, skriver på vegne af bestyrelsen for Grund- og Sommerhusejerforeningen Lakolk: Hanne Clausen, Bredebro

Billede
Debat Tønder. 

Læserbrev: Vi tror, at alle sommerhusejere i de forskellige områder på Rømø, er enige med os på Lakolk. Vi skal skabe de bedste rammer, ikke blot for ejerne, men også for de mange tusinde gæster, som hvert år besøger os.

I adskillige år har bestyrelsen drøftet Gl. Skinnevej mellem Kongsmark og Lakolk med Tønder Kommune og vi glædede os, da et velbesøgt dialogmøde arrangeret af kommunen på Enjoy Resort i Havneby i januar måned gav fuld opbakning til at genskabe adgangen for gående og cyklister på Gl. Skinnevej.

Tønder Kommune har helt naturligt turismen som et fyrtårnsprojekt, der skal udvikle kommune og dermed skabe vækst og beskæftigelse. Når vi nævner vores ønsker til Gl. Skinnevej, så mødes vi med venlig forståelse og så sker der ikke mere.

Det er muligt at gå et par kilometer fra Kongsmark Vest mod Lakolk, men en lille kilometer før man når målet, så stopper turen. Det sidste stykke er spærret.

Ingen holder mere af vores fantastiske natur og dyreliv på Lakolk og ved Lakolk Sø end os. I første halvdel af 1900-tallet transporterede en hestetrukket jernbanevogn gæster fra færgen til Hotel Lakolk. Kombinationen: Jernbanevogn, hest og mennesker gav ingen problemer i forhold til dyrelivet og naturen.

Vi har nu bedt borgmester og formand for Teknik- og Miljøudvalget om et møde i juni måned på åstedet - Gl. Skinnevej. Vi håber, at kommunen vil være med til at se på mulighederne i stedet for alene at fokusere på problemerne. En genåbning af Gl. Skinnevej for vandrede og cyklister med kærlighed til Rømø, vil være en 100 procent Win-win situation.

Gl. Skinnevej fra Kongsmark til Lakolk

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce