Et spørgsmål om mavefornemmelse


Et spørgsmål om mavefornemmelse

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat Tønder. 

Læserbrev: Ja, hvad siger min mavefornemmelse mon..

Nogle gange er det nok bedre at stoppe der, men da det ikke er kutyme for tiden, så tænker jeg heller ikke, det er der jeg stopper.

Hvad er meningen med alle de gætterier om skolelukninger? Børn- og skoleudvalget har peget på andre steder der bør spares, og så burde den vel efterhånden ikke kunne trækkes meget længere ud.

Samtlige partier sagde ved sidste valg "vi vil bosætning og landdistrikter" og ellers så stopper den vel der? Men nej, den bliver ved med at køre.

Skal vi ikke prøve at skifte fokus et øjeblik?

Vores dejlige skole i Øster Højst er vi stolte af og det bedste er, at mine børn kommer glade hjem hver dag.

For dem der ikke ved det, så ligger Øster Højst filialskole faktisk meget højt i kvalitetsrapporten for kommunen-højt fremmøde-en af de bedste trivsler-en af de bedste kompetencedækninger. Men endnu bedre, så ligger vi i distriktet højest i forhold til elever, der er i gang med en uddannelse tre måneder efter de har afsluttet 9. klasse og kører jeg den længere ud, så kan jeg sige, at det er to procent over landsgennemsnittet.

Derfor siger min mavefornemmelse mig, at det er tid til at hoppe i arbejdstøjet og bakke op om den gode skole, vi alle har. Vær dog stolt over det og skrig det ud, lige så mange gange som I har sagt skolelukninger! Skal alle være ens, hvis vi vil kvalitet? Nej, for så kan vi jo ikke tilbyde den forskellighed, som selv børn har. Vi er nemlig et godt alternativ til de private udbydere og så kan kommunen prale af, at det er deres skole. Gør dog det i stedet!

Vi er kendt for frivillighed i Øster Højst. Vi byder gerne ind med frivillig arbejdskraft, men det kræver, at vi bliver set som en styrke og en mulighed, for at vi kan gøre en forskel. Og det er her min mavefornemmelse siger, at det halter. Vi har lavet hjemmeside for skolen, vi tager til messer og møder folk og fortæller den gode historie, vi laver opslag om skolen osv - frivilligt og for penge vi selv skaffer. Vi har tilmed lavet besparelsesforslag, som vi fik lov at snakke med Børn og skoleudvalget om i tirsdags. Fedt, tak til jer. Men hvorfor bliver dette ikke set som en styrke andre steder? Hvad er der at være bange for? Det kan da kun spare penge på et budget, at folk yder frivilligt.

Så min mavefornemmelse siger mig: Brug os, vi er her, vi hjælper gerne, men vi skal også have lov af jer, som sidder med magten de forskellige steder i systemet. Det er ikke et spørgsmål om at have ret, det er et spørgsmål om at skabe noget - sammen.

Et spørgsmål om mavefornemmelse

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce