En stor fiasko for bygningsmassen i Højer


En stor fiasko for bygningsmassen i Højer

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat Tønder. 

Læserbrev: Hvornår er Tøndermarskinitiativet i grunden kommet på tale? Der ligger allerede aftaler fra 2015 mellem Tønder Kommune og Real Dania. Sandsynligheden for, at arrangementet med Real Dania har resulteret i nedrivning af Det gamle Apotek på Nørrevej, boligblokken Kovej - Klostergade samt den gamle købmandsejendom med gennemkørsel ved Søndergade, er stor. Man ved, at de tre ejendomme i Storegade forlangtes nedrevet af Real Dania inden man ville underskrive aftalen med Tønder Kommune om projektet. Nu, hvor de tre ejendomme i Storegade er ruinerede kan man fastslå, at Tøndermarskinitiativet har været en stor fiasko for bygningsmassen i Højer.

Igennem århundreder har Højers befolkning passet og plejet dens særegne bygninger og bygningsstil, selvfølgelig afhængig af de på de givne tidspunkters konjunkturer. Nu kommer der mennesker med en pose penge og vil "omdanne" Højer. Ja - I læste rigtig, man vil omdanne Højer. Mage til respektløshed skal man nok lede længe efter. Tænk borgere, der hele livet har syslet og hygget med sin ejendom, bliver dehumaniseret og nedgjort. Selvfølgelig har udsigten for mammon slået klik for en del mennesker, og man har endda været vidne til begejstring for et forslag fra en "arkitekt", der ville lave en kæmpe sø syd for byen.

Det bliver mere og mere klart, blandt andet også fordi ægte borgerinddragelse er totalt fraværende, at projektet Tøndermarskinitiativet ikke er for borgerne i Højer, men at der er nogen, sandsynligvis højt på strå, der forventer at få en fjer i hatten med et sådant initiativ.

En stor fiasko for bygningsmassen i Højer

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce