Det tavse flertal i Venstre


Det tavse flertal i Venstre

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat Tønder. 

Læserbrev: Venstre kommuneforenings generalforsamling, hvor Kim Tygesen blev valgt som ny formand med et stærkt og entydig valg, uden nogen forudgående kritik af den væltede formand Lars-Erik Skydsbjerg fra de mange fremmøde, undrer mig meget.

Det har ikke været drøftet eller nævnt på kommuneforeningens bestyrelsesmøder, at man ønskede en ny formand.

Det var et regulært kup fra egen bestyrelse mod den siddende formand, men sådan er demokratiet nu engang. Den siddende kasserer Paul Erik Jensen og andre bestyrelsesmedlemmer opnåede efterfølgende ikke genvalg til bestyrelsen.

Jeg forventer, at alle der støttede den ny formand og nyvalgte bestyrelsesmedlemmer og ikke mindst den ny formand, er klar over hvilket enormt arbejde de har påtaget sig ved at vælte den siddende formand, trods hans støtte fra borgmester og to udvalgsformænd. Der var kun et ud af de 15 fødte bestyrelsesmedlemmer (lokalforeningsformænd), der ytrede ønske om en ny formand på generalforsamlingen.

Så kære nyvalgte, når man laver et kup, skal man forvente at påtage sig alt arbejdet i foreningen. Jeg ser frem til, at alle, der støttede nyvalgene og de nyvalgte, kommer i arbejdstøjet, får samlet og styrket Venstre i Tønder kommune.

Lars-Erik og Paul Erik har lavet et fantastisk stykke arbejde for Venstre i mange år, det vil jeg gerne takke dem for her, da den nye formand ikke formåede at sige dem tak for deres store arbejdsindsats for Venstre under afslutningen af generalforsamlingen.

Det tavse flertal i Venstre

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce