Det gode samarbejde


Det gode samarbejde

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat Tønder. 

Læserbrev: Som mangeårigt bestyrelsesmedlem i Øster Højst Idrætsforening har jeg valgt at skrive dette indlæg på Øster Højst Idrætsforenings vegne. Vi er en flerstrenget forening, som igennem mange år har haft et dejligt samarbejde med Øster Højst skole.

Idrætsforeningen mødes altid af imødekommenhed og positiv respons i vores samarbejde med skolen. Skolen er i den grad med til at bidrage med mange af vores medlemmer.

Derfor er Øster Højst skole et unikt alternativ til store skoler, da skolen er med til at støtte op omkring de lokale kulturbærere (alle foreninger i Øster Højst) og skolen er en afgørende faktor for bosætningen.

For et par år siden i forbindelse med Aktiv Uge 36, havde idrætsforeningen lejet en fodbold Pannabane af DGI Sønderjylland. Det var en kæmpe succes!

Nu har Øster Højst så fået sin helt egen Pannabane. Idrætsforeningen har fået økonomisk støtte til materialer af en lokal fond. Men der skulle frivillig arbejdskraft til selve opsætningen.

Pannabane projektet har været muligt på grund af støtte fra Øster Højst skole og indsats fra skolens forældre.

Den frivillige indsats blev hurtigt planlagt og forældregruppen, og formanden for idrætsforeningen har arbejdet målrettet i den forgange weekend.

Nu står den klar til skolens og alle byens børn.

Det gode samarbejde

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce