"Det er flovt at bo i Tønder"


"Det er flovt at bo i Tønder"

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat Tønder. 

Læserbrev: Hvordan kan man lade det ske? Man bruger 500.000 kroner unødvendigt, af vores alle sammens fælles penge, og udmærker sig samtidigt ved at sende dem udenbys til glæde for skatteborgere i andre dele af landet.

Det er i min optik mangel på rettidig omhu i den ansvarlige kommunale forvaltning, at udformning af udbudsmateriale og den efterfølgende udbudsproces levner mulighed for at tilsidesætte lokale aktører, der viser sig som konkurrencedygtige.

Ja, det er kunstgræsbanerne, der refereres til.

Fire ud af ni bydende opfylder ikke betingelserne. Er det fire inkompetente firmaer, som bruger tid på at regne et tilbud, hvorefter de af egen fri vilje disker sig selv? Næppe.

Det tyder på, at akademikere og jurister, som fastsætter tekster og regelsæt i udbudsmaterialet, har et problem med at kommunikere med de mennesker, som skal byde ind på opgaverne. Det lader til, at man skal have spidsfindige jurister ansat for at kunne byde ind på kommunale opgaver?

500.000 kroner op ad lommen her og nu, manglende skatteindtægter fra medarbejdere, der skal udføre arbejdet, manglende beskæftigelse af folk i jobtræning, manglende læring til de unge som er ansat i de lokale virksomheder, og på sigt manglende skattebetaling fra det lokale firma, som ikke fik opgaven.

Hertil kommer lokalt engagement som ikke ligefrem styrkes, og måske på sigt manglende lyst til deltagelse i banderreklamer, sponsorater med videre.

Puha, hvor er det flovt. Jeg forstår, hvorfor entreprenøren er vred og forundret.

Jeg ser frem til at man følger arbejdsprocessen grundigt, således at Vi i det mindste får arbejdet udført, som det er beskrevet i udbudsmaterialet. Vi betaler jo rigeligt for det!

"Det er flovt at bo i Tønder"

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce