Den fornødne viden og kunnen


Den fornødne viden og kunnen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat Tønder. 

Læserbrev: Såfremt Tønders kommunalbestyrelsesmedlemmer skønner, at de ikke selv og ingen kommunalt ansatte og borgere i kommunen har den fornødne viden og kunnen til at overskue og lave planer for de opgaver, som de har besluttet skal udføres, så er det vel forståeligt, at de søger udenbys rådgivning.

Men er skønnet rigtigt? Er der virkelig sådan, at ingen af kommunens borgere har den fornødne viden og kunnen?

Mange af de rådgivere, som kommunalbestyrelsen i årenes løb har hyret og betalt store beløb for, har efter min mening ikke haft den fornødne viden og kunnen og forståelse for egnens særpræg, og de har derfor rådgivet på en måde, som har fået kommunalbestyrelsen til at træffe skadelige beslutninger.

JydskeVestkysten skriver 5. februar, at et københavnsk arkitektfirma er hyret til at omdanne Højer. Hvorfor skulle københavnere være bedre til det end borgere i Tønder Kommune?

Følgende er eksempler på resultater af udenbys rådgivning:

Rådhuset blev et grimt glashus, ubehageligt at opholde sig i og skæmmende i bybilledet. Beslutningen om byggeriet af rådhuset blev truffet på grundlag af en Cowi-rapport til 194.940 kroner, som er fejlbehæftet og uforståelig for de fleste.

Fjernelse af den fredede Fiskbæk bro, også rådgivet af Cowi.

Sloganet "Rig på Tur", rådgivet af Aros.

En sort klods klistret på Visby Skole.

Den fornødne viden og kunnen

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce