Demokratiet har talt


Demokratiet har talt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat Tønder. 

Læserbrev: Irene Holk Lund (IHL), hvad mener du med modstridende? At give afgående formand applaus er almindelig pli. Han har gennem årene gjort et godt stykke arbejde. Jeg opfatter også at du har pli, håber du havde gjort det samme.

Det er ikke korrekt at Lars-Erik Skydsbjerg (LES) ikke var varslet forinden. Aftenen før fik han besked om at der var en modkandidat. Mandag blev han spurgt om han ville trække sit mandat. Det ville han ikke og derfor fik han ved afstemningen det klare nederlag.

Det var ikke den, du helst havde set som ny formand. Men demokratiet har talt.

IHL påpeger at man mødes i ordentlighed og respekt i Venstre. Valget foregik netop i den ånd. Dirigent Preben Linnet sagde at tonen skulle holdes, og man ikke skulle skyde smuds på hverandre, det var netop det der skete.

Den eneste der virker ynkelig er IHL, jeg har nærmest ondt af hende, troede hun stod for mere, hun har været med i mange år, men tåler åbenbart ikke nederlag.

Formandsskiftet kom på det rigtige tidspunkt. Der er godt tre år til næste kommunalvalg og seneste kommunalvalgkamp var til dels topstyret. Nye Venstre-kandidater må have følt at de skulle rette ind. Jeg indsendte to læserbreve, kun det ene kom videre, det andet var åbenbart ikke i formandens ånd.

Borgmesteren roste LES for det flotte valg og gav næsten LES hele æren. Glem ikke at 35 kandidater knoklede i flere måneder, og ikke alene formanden.

Udtalelserne fra V-toppen efter formandsvalget gør det endnu mere overbevisende at Venstre vil stå stærkere i Tønder kommune med ny formand.

Demokratiet har talt

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce