De brændte broer


De brændte broer

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat Tønder. 

Læserbrev: På Venstres generalforsamling i Daler forsamlingshus gjorde borgmesteren, naturligt nok, meget ud af at fremhæve sit eget og partiets gode valgresultat: "Venstre fik 15 ud af de 31 pladser, en har siden meldt sig ud af partiet og brændt alle broer bag sig".

Kære borgmester, jeg meldte mig ganske rigtigt ud af partiet, men jeg har ikke brændt nogen broer, tværtimod, kort tid efter min udmeldelse, sendte jeg en invitation til samtlige byrådsmedlemmer, også borgmesteren, hvor jeg tilbød mig til det brede samarbejde i byrådet. En invitation, borgmesteren ikke har reageret på.

Så det er ikke mig, der har et anstrengt forhold til broer, det er derimod Tønder kommune, der som bekendt netop har revet en fredet bro ned! Og hvordan håndterer man så det? Tager udvalgsformanden ansvar? Tager borgmesteren ansvar? Nej, man vælger i stedet at sende en embedsmand ud i skudlinjen, så må han tage tæskene.

Havde man nu renoveret den fredede bro efter forskrifterne, så er der jo ingen tvivl om, at vi ville have set en storsmilende borgmester klippe den røde snor ved indvielsen. Ville det ikke klæde udvalgsformanden/borgmesteren at påtage sig det politiske ansvar nu hvor den fredede bro er revet ned?

Det gælder i politik, som i de fleste andre af livets forhold, man skal ikke brænde broer eller rive dem ned, man skal tværtimod bygge bro.

Min invitation til samarbejde står naturligvis altid åben, også for borgmesteren.

De brændte broer

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce