Dårlige sager: Pilen peger på...


Dårlige sager: Pilen peger på...

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat Tønder. 

Læserbrev: Argumentet for rådhussamlingen tilbage i 2013/14 var en besparelse på 10.000.000 kroner. En stor del af disse besparelser skulle komme fra nedlæggelsen af den interne postomdeling.

Når man læser de kommunale nøgletal, vil man se, at Tønders administration ligger i den tunge ende, så det må være på sin plads at spørge: Hvor blev besparelsen af?

Da "rådhusgruppen" dengang bad om aktindsigt i beregningerne for denne besparelse, var alt, hvad fik vi udleveret, nogle ulæselige håndskrevne notater, som var udarbejdet af fagchef i teknik og miljø Lars Erik Skydsbjerg. Samme Lars Erik Skydsbjerg var manden, der deltog i mødet med erhvervsministeriet ang. heliporten på Rømø. Et møde hvorfra kommunalbestyrelsen fik et ikke fyldestgørende referat, idet der blev forholdt byrådet oplysninger om, at UNESCO verdensarv i Vadehavet blev bragt i fare. Heliporten har indtil nu har kostet skatteyderne ca. 790.000 kr. (det eneste håndgribelige resultat heraf er en konstrueret prøveflyvning).

Pilen peger på Lars Erik Skydsbjerg, og derfra peger den videre på borgmester Henrik Frandsen. Det kan undre, at borgmesteren, til trods for mængden af dårlige sager i fagchefens kølvand, holder hånden over ham, og noget tyder på, at fagchefen ikke engang er særlig taknemlig. Rygtebørsen fra Skærbækegnen vil vide, at Skydsbjerg ved det næste opstillingsmøde til posten som borgmesterkandidat, vil forsøge at vippe Frandsen af pinden for selv at blive kandidat. For mig at se virker det, som der hersker totalt anarki på Tønder rådhus.

Anarki = fravær for nogen form for politisk autoritet og/eller socialt hierarki.

Dårlige sager: Pilen peger på...

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce