Café i Højer


Café i Højer

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat Tønder. 

Læserbrev: Tøndermarskinitiativet med borgmester Henrik Frandsen i spidsen, som formand for styregruppen, er ved at indrette den såkaldte Møllerbolig i Højer til café.

Et af kerneområderne i Tøndermarskinitiativet er: Udvikling af erhverv og turisme i området. Derfor ser det lidt mærkeligt ud, at borgmesteren hjælper til med/er fortaler for at oprette flere offentlige arbejdspladser og derved kan være med til at forhindre mulige erhvervsdrivende i at etablere sig.

Yderligere er borgmesteren en del af bestyrelsen for Tønder Erhvervsråd, der arbejder for: Vi vil fremme vækst og udvikling ved at arbejde aktivt for at skabe de bedst mulige betingelser for at drive virksomhed i Tønder Kommune.

Borgmesteren er formand for Tønder Vækstråd, der stort set sætter sig ind for det samme som Tønder Erhvervsråd. (formål for Vækstråd: samle nye og eksisterende erhvervsfremmeaktiviteter med henblik på at fremme størst mulig vækst og udvikling i Tønder Kommune).

Nylig var der en borgmester i København, der prædikede ét, men gjorde noget helt andet. Det kunne radio 24-7 berette om, og det fik konsekvenser.

Café i Højer

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce