Blød landing eller varm luft?


Blød landing eller varm luft?

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat Tønder. 

Læserbrev: Der er udsigt til en blød landing i museumsstrid, skriver JV i en artikel d. 11 april.

Jeg kunne godt tænke mig at få at vide, præcis hvad der har fået borgmesteren og "de fem vrede mænd" til at ændre holdning, hvilke garantier har man fået, som man ikke havde i forvejen.

Man kan selvfølgelig godt sige, at "de fem vrede mænd" fik fokus på museet i valgkampen, de fik også fokus på deres egen manglende samarbejdsevne.

Man kan også sige, at borgmesteren fik sig profileret på andres bekostning og at hans "bekymringsbrev" var medvirkende til, at Tønder kommune mistede indflydelse i regionen.

Som jeg ser det, så blev bekymringsbrevet udelukkende skrevet, dels for at føje museumsvennerne og deres 1199 medlemmer, dels for at genere Jens Møller, daværende formand for Museum Sønderjylland.

Er det klædeligt, at en borgmester er så personlig i sine valg? At Henrik Frandsen er personfikseret, blev bekræftet under konstitueringen.

Henrik Frandsen siger, at der på mødet, hvor de fire sønderjyske borgmestre mødtes med museumsledelsen, blev taget et stort skridt i Tønders retning. Museum Sønderjylland er en selvejende institution og så vidt jeg ved er Tønder kommune en af de mindste, om ikke den mindste bidragsyder.

Så spørgsmålet til borgmester Henrik Frandsen må være: Helt nøjagtigt hvilket skridt blev der taget, hvad er grunden til at borgmesteren der sprang op som en løve, faldt ned som et lam?

Har borgmester Frandsen solgt sig for en pose varm luft?

Blød landing eller varm luft?

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce