Bevarelse af Agerskov skole


Bevarelse af Agerskov skole

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat Tønder. 

Læserbrev: Det var med en vis tristhed, vi mødtes i Agerskov lokalråd tirsdag aften.

Det meste af mødet omhandlede udmeldingerne om en eventuel lukning af Agerskov Skole, på grund af en mulig besparelse, med baggrund i det faldende elevtal, som skolen lige nu oplever.

Vi ser Agerskov som en by i udvikling, med et aktivt erhvervs- og foreningsliv, gang i hussalget, og en by, hvor der bliver solgt byggegrunde og bygget nyt. For de kommende årgange er børnetallet stigende. Der er mange børn i dagplejen, småbørnsgruppen og i børnehaven.

Agerskov Skole har et godt samarbejde med byen, med Agerskov Ungdomsskole og med Agerskov kristne friskole om at bruge hinandens faciliteter, deltage i det årlige triatlon og være synlige i bybilledet.

Der er de seneste år investeret i Agerskov Skole, så den er up to date med et inspirerende undervisnings- og læringsmiljø. Der er blandt andet lavet nye madkundskabs og naturfagslokaler, et musikrum, og senest en fornyelse af legepladsen ved SFO'en. Der er også blevet arbejdet med elevernes trivsel, samt udfordringen omkring inklusion.

Agerskov Skole er i dag en skole med gode muligheder for at skabe læring, trivsel og udvikling, helt i tråd med regeringens krav til en moderne folkeskole.

Det vil være et stort tab for lokalsamfundet at miste skolen, især nu, hvor der investeres i udvikling af erhvervslivet i den sydligste del af Danmark. Agerskov er med sin centrale placering et godt sted at bo og bygge et familieliv op.

Vi håber at rigtig mange møder op til borgermøde onsdag den 20. juni klokken 19 i skolens kantine, hvor vi kan drøfte de fremtidige muligheder for skolen.

Bevarelse af Agerskov skole

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce