Agerskov en by i udvikling - ikke i afvikling


Agerskov en by i udvikling - ikke i afvikling

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat Tønder. 

Læserbrev: Man bliver glad, når man i JydskeVestkysten læser artikler som: "Lidt flere vender tilbage til rødderne" og "De vendte tilbage: Ude godt, men hjemme bedst". De vidner om at vi i Tønder kommune har fat i det rigtige, i forhold til at få folk til at flytte hertil (fremgang på 1 procent fra årgang '79 til '83).

Mange af landsbyernes indbyggere gør et kæmpe arbejde for at byerne skal virke attraktive på tilflyttere, herunder børnefamilier.

Vi flyttede selv til Tønder Kommune og Agerskov fra Aarhus for fire år siden. Det var blandt andet den centrale beliggenhed i forhold til job og kultur, frisk luft, billige huse og den store imødekommenhed, der fik os til at flytte hertil.

I de fire år har vi set, hvordan byen har udviklet sig. Vores lokale supermarked er ved at bygge en helt ny butik, Agerskov Ungdomsskole har blandt andet bygget en af Danmarks bedste kunststofbaner, vi har fået det første friplejehjem i kommunen, samt en tunnel under Branderupvej, så byens børn kan komme sikkert til og fra faciliteterne på Agerskov Ungdomsskole.

Alt sammen fordi indbyggerne og kommunen bakker op om, og tror på Agerskovs fremtid.

Nu ser det desværre ud til, at kommunens tro på byens fremtidige eksistens er forsvundet - man overvejer at lukke Agerskov folkeskole.

Mit råd til Tønder kommune er: Luk ikke den lokale folkeskole her i Agerskov, i hvert fald ikke hvis man fortsat vil have en befolkningsvækst. At lukke skolen vil være et selvmål af rang, i forhold til de visioner og ønsker som kommunen har om befolkningstilvækst.

Facts om den centrale beliggenhed: 15 min. til E45; 30 min. til Tønder, Haderslev, Aabenraa og Ribe; 45 min. til Kolding, Flensborg og Sønderborg; en time til Esbjerg, Vejle og Fredericia.

Det vil sige, at inden for en times kørsel har man arbejdspladser som Danfoss, Ecco, Brdr. Hartmanns, Bestseller, Apple, Google, Sapa og mange flere.

Agerskov en by i udvikling - ikke i afvikling

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce