Vi har et hul (suk)


Vi har et hul (suk)

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat Sønderborg. 

Læserbrev: Historie: I efteråret kom der et hul på sportspladsen ved Kegnæs Forsamlingshus. Det var en halv meter dybt og en meter i diameter. Kommunens folk kørte fint rundt om hullet når de slog græs. I marts måned i år, stod vandet op i kælderen på forsamlingshuset. Jeg ringer til kommunen, og der kommer et par mænd, men de må ikke grave for det er ikke deres afdeling. Men efter at have ringet rundt, får de lov til at grave ned til ledningen, der hvor jorden er faldet sammen. Så forsvandt vandet i kælderen. De ville så komme nogle dage senere og lægge nogle nye rør. Så nu har vi et stort hul. Ja, nu er hullet blevet to meter dybt og fem meter i diameter, og har ligget tre måneder på boldbanen, uden det er rørt ved det. Kommunes folk kører fint rundt om hullet og slår græsset, mens der skrider mere og mere jord ned i rørene.

Jeg har ringet og bedt om at få det lavet, og det har dem der slår græsset også. Men jeg kan forstå at i ikke kan blive enige, hvilken afdeling der skal betale, så det har vist lange udsigter før vi får vores boldbane tilbage.

Jeg vil da gerne ligge pengene ud. Så kunne i ikke bare få det lavet og så skændes om hvem der skal betale bagefter?

NB: Hvis i nu skulle komme til Kegnæs, kunne i så ikke ordne det hul i har gravet ved Hjortholm Skov, 20 cm fra asfalten - en meter dyb og uden afskærmning?

Vi har et hul (suk)

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce