Trafikforholdene i Guderup


Trafikforholdene i Guderup

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat Sønderborg. 

Læserbrev: Trafikforholdene i Guderup er uden sammenligning de værste/farligste på hele øen.

Specielt for cyklister er det forbundet med stor fare at passere igennem Guderup.

Eksempelvis er der mange børn fra Elstrup, men også fra kvarteret Jeppesdam/Kildebæk/Tingholm/Møllevej, som skal køre på strækningen fra Sølspang ad Østergade til bymidten og videre til skolen.

Når de kommer til krydset Sølspang/Gl.Guderup/Østergade/Møllevej, skal de krydse over vejen nærmest midt i krydset. Derefter skal de køre ad en meget smal "cykelsti" indtil bymidten. (Der er på strækningen heller ingen fortov). Ca. 200 meter fra bymidten ophører cykelstien, og derefter foregår turen gennem byen og til skolen ad den forholdsvis stærkt trafikerede vej.

Når de kører ad den smalle cykelsti, forekommer det nærmest hver gang (flere gange), at de passerer fodgængere og er derfor nødt til at slå et slag ud på kørebanen. Det er vel også nærmest almindeligt, at skolebørn som regel kører mindst to sammen, og det er der ikke plads til. Og de som kender forholdene ved, at der bliver kørt endog meget stærkt på strækningen.

Fra bymidten og ud ad Nørregade er der heller ingen cykelsti. Og her passerer der også mange cyklister til og fra arbejde på Danfoss og Linak.

Det er uhyggeligt at tænke på, at det måske kun er et spørgsmål om tid, inden der sker en alvorlig ulykke.

Hvem kan og vil gøre noget ved det?

Trafikforholdene i Guderup

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce