To typer mennesker


To typer mennesker

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat Sønderborg. 

Læserbrev: Når forandringens vinde blæser, findes der to typer mennesker: Dem der bygger læhegn, og dem der bygger vindmøller. Dette citat passer jo som fod i hose til den igangværende debat vedr. placeringen af vindmøller i Lillebælt.

For den unge generation er der ikke tvivl om, hvad der virkelig er behov for klimamæssigt, hvis kloden overhovedet skal bestå fremover. Netop i går, fredag var der globale demonstrationer, hvor unge strejkede for at sætte fokus på hele klimapolitikken. De vil have handling nu - og ikke flere fine ord og hensigter.

Set i lyset af dette, kan man jo sidde med en mærkelig smag i munden, når man hører klimaets minister, på en fornem vendekåbemaner i TV-avisen udtale, at han tænker på klimaet hver eneste dag. Men hvad så med lidt handling - og ikke kun sognerådspolitik i egen valgkreds. Det havde klædt ham, hvis han havde taget sit ministeransvar på sig og bakket op - som han i øvrigt tidligere har gjort - om Sønderborg kommunes Projekt Zero og dermed vindmølleplanerne. Som minister må man ikke lade sig blæse omkuld af, at nogle "slipper en vind".

Vi bor på Østkysten af Als 300 meter fra Lillebælt, og det vil glæde os, hvis vi i fremtiden også kan få udsigt til vindmøller i bæltet. Vi har personligt gjort hvad vi kunne miljømæssigt i form af installation af jordvarme, solceller og solvarme. Derfor glæder det os, at Sønderborg Kommune står fast på at bidrage til den grønne omstilling.

To typer mennesker

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce