Sønderborg Lokal TV


Sønderborg Lokal TV

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat Sønderborg. 

Læserbrev: Sønderborg Lokal TV fortjener ros for et par udsendelser, der blev sendt i aftes, torsdag 17. maj fra kl. ca. 22.00:

Først udsendelsen om Rom Regattaen i Flensborg i Kristi Himmeldagsferien:

Det er ingen hemmelighed, at jeg absolut er en ynder af maritime tiltag, hvorfor min vurdering sikkert er positivt farvet, blot jeg ser optagelser fra større samlinger af sejlskibe.

Selv om Rom Regattaen er et Flensborg arrangement, lykkedes det SLTV at vise en god sammenhæng til Sønderborg i en grad, så flere afsnit fra udsendelsen er lige til en turistfilm for Sønderborg. Det gør jo heller ikke noget at vise, at der er gode oplevelser såvel i Flensborg som i Sønderborg. Ros til fotograferne for nogle gode optagelser fra begge byer, herunder med smukke partier fra Sønderborg set fra Sønderborg Bugt og set fra luften - eller måske var det blot fra Dybbøl Banke?

Også ros til Bent Aage Hansens interview- og reportageform. SLTV viser jo - i modsætning til andre nyhedskanaler - tingene i et sindigt tempo, hvilket, sammenholdt med BAaH's overspillede uvidenhed i sine spørgsmål, viste et særdeles hyggeligt og tiltrækkende miljø omkring skibsbesætningerne.

Den anden af aftenens udsendelser var i ren reportageform om Skyways Technics, der i Sønderborg Lufthavn udfører vedligeholdelsesopgaver mm på adskillige typer fly. En interessant virksomhed, der skaffer mange og udfordrende arbejdspladser til Sønderborg i et internationalt miljø. Man må håbe, at myndighederne, herunder Sønderbog Kommune, meget snart kan hjælpe virksomheden til de nødvendige hangarudvidelser, så virksomhedens hovedsæde kan forblive i Sønderborg.

Sønderborg Lokal TV

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce