Peter Hansen og Venstres symbolpolitik/værdikamp


Peter Hansen og Venstres symbolpolitik/værdikamp

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat Sønderborg. 

Læserbrev: Venstre i Sønderborg skal ved næste kommunevalg have ny borgmesterkandidat, da partiets håb om at få valgt Peter Hansen atter en gang mislykkedes.

Skyldes pH's manglende popularitet hans aldrig svigtende loyalitet over for sin partiformand, Lars Løkke. Aldrig har man hørt PH kommentere Lars Løkkes mange dybt amoralske handlinger - bilagssagen o.m.a

Aktuelt lige nu prøver Peter Hansen at nedgøre byens populære og jordbundne borgmester, Erik Lauritzen, der i et interview med JydskeVestkysten udtalte sig følgende om regeringens sidste påfund om at skulle give hånd til emigranter, der får dansk borgerskab (citat): "- Jeg synes, det er meget fint at have en ceremoni, når nogle får statsborgerskab. Jeg synes til gengæld, at det er fuldstændig latterligt. Hvis det en enkelt gang skulle ske, at der er en, som ikke vil give hånd, men hilse på en anden måde, så vil jeg respektere det", sagde Erik Lauritzen.

Peter Hansen udtaler. "Jeg går naturligvis ud fra, at borgmesteren vil holde loven", og bryster sig af i sit firma at have en kvindelig HR-chef og siger (citat): I virksomheden Cormall, han er medejer af, har de afvist at give et job til en mand fra Mellemøsten, fordi han ikke ville give hånd til den kvindelige HR-chef.

- Han sagde: "Jeg håber, du har forståelse for, at jeg ikke kan give dig hånden." Så svarede hun: "Jeg håber så, at du har forståelse for, at du ikke kan få jobbet."

Jeg synes, det siger alt om Peter Hansen og hans manglende opbakning at bryste sig af en HR-chef med så lave menneskelige egenskaber.

Peter Hansen og Venstres symbolpolitik/værdikamp

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce