Opfattelse af moral


Opfattelse af moral

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat Sønderborg. 

Læserbrev: Jeg takker ligeledes for Peter Hansens svar på min opfattelse af moral - politisk har jeg altid vidst, at det nok vil være ret begrænset, hvad Peter Hansen og jeg kan blive enige om - men kun godt, at vi bor i et land, hvor vi legalt har lov til at være uenige.

Med hensyn til Lars Løkke undrer det mig såre, at Peter Hansen ikke har noget imod, at Lars Løkke rigtig mange gange har forsøgt at tilrane sig ydelser, der af "moralske" mennesker opfattes som snyderi, for Peter Hansen synes åbenbart, at "han har gjort det godt".

Det må være dejligt at være ansat hos Peter Hansen, for han vil nok ikke protestere, hvis én af hans ansatte kom med bilag på fadbamser, tobak, kasinobesøg, hotelophold (på falsk navn), flybillet til et af sine børn, private taxaregninger o.m.a. - læserbreves længde i JydskeVestkysten åbner desværre ikke mulighed for at nævne alle de gange, Lars Løkke har været i de offentlige medier i sine forsøg på at få skatteyderne til at betale for sine oplevelser.

I mit læserbrev har jeg ikke nævnt, at Venstre har betalt for nye habitter, sko, underhylere m.m., hvor han som undskyldning har udtalt, at skønt en rimelig ministergage havde han ikkeråd til at betale, og det rager jo ikke mig! Men Peter Hansen ved jo godt, at Venstres kassebeholdning årligt af staten bliver fyldt op med ca. 40 mio. kroner (alle partier får hvert år statsstøtte efter størrelse), så på sin vis har jeg også som pensionist været med til at påklæde statsministeren.

Opfattelse af moral

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce