Ikke så heldigt for teknisk forvaltning


Ikke så heldigt for teknisk forvaltning

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat Sønderborg. 

Læserbrev: På Trekanten i Gråsten har kommunen for et stykke tid siden ændret de eksisterende bump.

Ændringen medfører, at man bliver nødt til at nedsætte hastigheden til 15 km i timen, hvis man skal køre nogenlunde behageligt over bumpene. I mange år har der været almindelig bump, og det har fungeret udmærket. Jeg har af teknisk forvaltning ikke kunnet få en forklaring på, hvorfor bumpene blev ændret.

Det boligområde, der støder op til centret i Gråsten, har ingen bump. På trods af at der er betydelig mere trafik i det område.

Teknisk forvaltning har ikke behandlet os særligt pænt. Nogle af mine naboer ringede til teknisk forvaltning for at klage over bumpene. De fik, at vide at bumpene var lavet efter reglerne, og at der var mange af den slags bump i kommunen, men sagsbehandleren kunne ikke huske, hvor de lå. Der er heller ikke heldigt, at forvaltningen syltede sagen et år.

Skiltningen ved bumpene har været ret besynderligt.

Først var der ingen skiltning. Det er normalt. Derefter kom et skilt op der vist, at nu kom man til bump. Derefter kom et skilt op, der vist, at nu kom man til en 40 km zone.

Da forvaltningen nok indså, at det var lidt morsomt, blev der det ændret til et skilt, der viser, man ikke må køre mere end 30 km i timen.

For os skatteborgere er det træls at teknisk forvaltning sådan bruger penge på den måde der medfører at forringe forholdene for os.

Ikke så heldigt for teknisk forvaltning

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce