Han burde virkelig skamme sig


Han burde virkelig skamme sig

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Debat Sønderborg. 

Læserbrev: For kort tid siden læste jeg et læserbrev indsendt af Martin Holmgaard Nielsen, fra Sønderborg. Jeg følte mig fuldstændig på linje med indsenderen i dennes synspunkter men fik desværre ikke gjort alvor af min opbakning før nu.

Men nu skal det være.

Jeg ville skamme mig dybt, hvis jeg opførte mig som Jan Rytkjær Callesen i min omgang med offentlige midler men savner et klart svar fra samme Callesen.

Tilsyneladende tager han kritikken med ophøjet ro, og han har det ligeså tilsyneladende ikke spor dårligt med at modtage offentlige midler i størrelsesordenen kr. 50.000 for ikke at have deltaget i et eneste møde i 2017 i Sønderborg Forsynings bestyrelse. Nu har jeg aldrig kunnet begribe, hvordan en politiker ganske uanset partifarve kan bestride to poster. At man kan være Folketingsmedlem og Byrådsmedlem og varetage begge disse tillidshverv på tilfredsstillende måde forekommer mig fuldstændig uforståeligt.

Det viser sig da også, at dette magter Jan Rytkjær Callesen heller ikke, tydeligt bevist ved hans totale mangel på varetagelse af de politiske tillidshverv, hans vælgere har tildelt ham.

Men pengene har Jan Rytkjær Callesen det åbenbart rigtig godt med at modtage, og det synes jeg er både flovt og dybt beskæmmende. Hvor må hans vælgere dog føle sig ført bag lyset.

Jeg har i en årrække stemt på DF, men det er nu slut med min opbakning til partiet. En sådan politiker kan jeg ikke give min stemme.

Han burde virkelig skamme sig

Modtagerens email *:
Din e-mail *:
Dit navn *:
Evt. kommentar:

*) skal udfyldes.

Annonce
Annonce
Annonce